Omgeving

Dit zijn de villabuurten van Hilversum

Dit zijn de meest prominente villabuurten in Hilversum. Elke buurt heeft zijn eigen unieke kenmerken en stijl van architectuur, maar ze delen allemaal een reputatie van luxe en comfortabel wonen en in een groene, ruime en veilige omgeving.

Boomberg

Boomberg is een historische villabuurt in Hilversum, bekend om zijn prachtige architectuur en groene omgeving. De buurt staat vol met statige herenhuizen en villa’s uit het begin van de 20e eeuw.

Raadhuiskwartier

Het Raadhuiskwartier is gelegen rondom het stadhuis van Hilversum. Deze buurt staat bekend om zijn ruime opzet en karakteristieke villa’s, vaak omringd door groen en tuinen.

Trompenberg-Noord en Trompenberg-Zuid

Trompenberg is een aantrekkelijke villabuurt gelegen aan de Noordwestkant van Hilversum. Het gebied is verdeeld in Trompenberg-Noord en Trompenberg-Zuid, waar beide delen bekendstaan om hun exclusieve huizen en weelderige tuinen.

Villaparken

Villaparken is een buurt in Hilversum die bekend staat om zijn luxueuze villa’s en groene lanen. De huizen in dit gebied zijn vaak ruim opgezet en omgeven door veel groen.

’t Hoogt van ’t Kruis

’t Hoogt van ’t Kruis is een villabuurt gelegen aan de Zuidkant van Hilversum. Het staat bekend om zijn mooie en ruime woningen in een bosrijke omgeving nabij de snelweg A27.

West-Indiëkwartier

Het West-Indiëkwartier is een charmante villabuurt in Hilversum, gelegen in het Zuidoostelijke deel van de stad. Deze buurt heeft een mix van verschillende soorten villa’s en staat bekend om zijn rustige en groene omgeving en zeer goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg A27.

Geschreven door: Gjalt
Geschreven door: Gjalt

Inwoner van het Gooi met Hilversum als "hoofdstad" van de omgeving.

Laatste berichten

Onderwerpen

Alle wijken & buurten

Leer Hilversum kennen door de wijken en buurten te verkennen.