Omgeving

De weekmarkt van Hilversum: Elke woensdag en zaterdag

Elke woensdag en zaterdag staat de gezellige markt Langgewenst in Hilversum voor je klaar, en deze markt heeft ieder wat te bieden. De markt is een vaste waarde en keert elke week terug. Vanaf 8:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags kun je hier terecht voor al je dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Of je nu een vroege vogel bent die graag als eerste de markt bezoekt of een lange uitslaper die de hele dag de tijd heeft om rustig boodschappen te doen, de Langgewenst markt is ideaal voor iedereen. Als een bruisende dagmarkt laten de marktlieden van ’s ochtends vroeg tot het einde van de dag van zich horen, waardoor de sfeer altijd levendig is. Zoals de markt vernoemd is staat deze wekelijks in de buurt Langgewenst.

Het Marktplein van Hilversum bruist van activiteit en heeft een aangename ambiance. Als de oudste markt van Hilversum heeft het Marktplein een rijke geschiedenis waar talloze producten zijn gewogen, geruild en verkocht. Tot op de dag van vandaag fungeert het Marktplein als de bruisende locatie voor de markt. Elke woensdag en zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur kun je hier genieten van vele verse en lokale producten.

Ruim aanbod

De weekmarkt in Hilversum die op woensdag en zaterdag plaatsvind heeft elke week verschillende kramen opgesteld waar lokale verkopers en ondernemers hun producten aanbieden. Op de markt van Hilversum kan je diverse verse producten, zoals groenten, fruit, vis, kaas en brood, vinden. Daarnaast worden er ook non-foodproducten verkocht, zoals kleding, bloemen, planten, huishoudelijke artikelen en andere ambachtelijke producten. De markt biedt een gezellige en levendige sfeer waar mensen uit de omgeving samenkwamen om te winkelen en te genieten van het aanbod.

Ben je nieuw in Hilversum zet het in je agenda: Elke woensdag en zaterdag is er markt in Hilversum, van knapperige groenten, overheerlijke warme broodjes en verleidelijke kaassoorten tot prachtige bloemboeketten en trendy kleding. Alles is te vinden op de markt in Hilversum.

Picture of Geschreven door: Gjalt
Geschreven door: Gjalt

Inwoner van het Gooi met Hilversum als "hoofdstad" van de omgeving.

Laatste berichten

Onderwerpen

Alle wijken & buurten

Leer Hilversum kennen door de wijken en buurten te verkennen.